Pulangan & Pertukaran

Pulangan & Pertukaran

HudCollections tidak menawarkan pulangan semula wang bagi setiap belian. Walaubagaimanapun, sekiranya anda terima baju yang mempunyai sebarang kerosakan, anda boleh poskan semula kepada kami dalam masa 3 hari selepas anda terima baju tersebut. Selepas poskan semula, Wahatapps isu ini ke +60 11-5411 3424 . Kami akan tukarkan dengan baju yang sama design, warna dan size. Duit kos postage pemulangan baju yang anda dahulukan itu akan kami akan ganti tadi melalui bank ke akaun anda.

Kami tidak bertanggungjawab sekiranya pelanggan tidak berpuas hati, ukuran tak sama ( sila rujuk ukuran di setiap produk sebelum buat pembayaran ) atau warna tak sama dengan dalam gambar. Colour produk yang disediakan dalam website adalah sama dengan produk. Colour yang anda lihat mungkin tidak sama, ini disebabkan pengguna monitor atau smartphone anda.

Sekiranya Parcel yang pos tidak dituntut oleh customer dan parcel itu return semula ke Hq Hudcollection, customer harus membayar kepada Hud Collections untuk diposkan semula Parcel itu. Kebiasaan parcel yang tidak dituntut di pejabat currier adalah selama 7 hari. Jadi anda perlu sentiasa trace Tracking number anda.

w

Your Cart

Congrats! You get free shipping.

Cart is empty

Subtotal
RM0.00
0