SYARAT DROPSHIP HUD COLLECTIONS


1) Dropshipper hendaklah serius dalam menjalankan perniagaan dan mendaftar dengan DS HUD COLLECTIONS. Hq akan memberi  RM10 kepada 300 orang yang pertama. RM10 ini dicreditkan dalam HudWallet korang.

2) Hendakklah menjual produk HUD COLLECTIONS dengan harga yang telah ditetapkan oleh HQ HUD COLLECTIONS sepertimana yang ditetapkan. Harga adalah kawalan kami. 

3) Sekiranya didapati melanggar syarat jualan yang ditetapkan, pihak syarikat boleh mengambil tindakan menggantung keahlian anda serta-merta. Ini kerana ia akan menjejaskan jualan rakan-rakan niaga yg lain serta akan menjejaskan reputasi HUD COLLECTIONS. Jika kami menggantung keahlian anda, baki HudWallet tidak akan dikembalikan. Jadi anda kena mengikut harga jualan kami. 

5)  Dropshipper boleh membuat oder melalui sistem website kami [ hudcollections.com ] yang diguna pakai oleh HQ untuk semua produk HUD COLLECTIONS. Semua stok, gambar produk, harga, carta size dan komisyen boleh diakses dalam web ini.  Buat masa ni kami tidak ada support pertanyaan stok di Whatapp dan Telegram. Kami akan update stok terkini di channel telegram. 

6) Dropshipper akan memperoleh komisyen jualan sebanyak RM5 – 10.  Bergantung pada product. Keuntungan jualan product tidak termasuk bonus insentif. ( sila klik disini untuk lihat jadual insentif )

7)  Sebarang urusniaga dan tempahan produk HUD COLLECTIONS hanya dilakukan melalui sistem Web [ hudcollections.com ] 

8) Barangan yg telah dibeli tidak boleh dikembalikan atau ditukar melainkan jika terdapat kerosakan atau kesilapan dari pihak syarikat. Kos pos akan ditanggung oleh pihak syarikat. Jika barang yang tidak dituntut oleh customer dan barang itu return pada HQ, custoemr perlu membayar kos penghantar untuk dihantar semula. (sebarang masalah, sila pm admin)

9) Jika mana-mana dropship tidak aktif melebihi 1 tahun, dropship tersebut akan dikeluarkan daripada senarai rasmi Team Hud Collections. Tiada pulangan baki hudWallet.
10) Pihak HQ Hud Collections menyediakan group Telegram  dibawah untuk ambil gambar pakaian dan lihat harga Dropship untuk promotion. 
w

Your Cart

Congrats! You get free shipping.

Cart is empty

Subtotal
RM0.00
0